Welkom! Samen sterk voor een leuke en aantrekkelijke school voor onze kinderen!

De Oudervereniging Oirsbeek (OVO) bestaat in principe uit alle ouders/verzorgers die een leerling op basisschool de Sprong hebben aangemeld, u bent dan namelijk automatisch lid van de vereniging. Overigens hieraan zijn geen kosten verbonden.

De doelstelling, samen sterk voor een leuke en aantrekkelijke school voor onze kinderen, spreekt voor zich. We willen ouders bij elkaar brengen en hen betrekken bij diverse activiteiten van en voor de kinderen op en rondom school. Dat kunnen leuke, sportieve, streekgebonden activiteiten zijn maar ook leerzame en verantwoordelijke taken. We onderscheiden de volgende categorieën:
  • Buitenschoolse activiteiten
  • Coördinatie groepsouders
  • Coördinatie kriebelbrigade
  • Coördinatie verkeersbrigadiers & ondersteuning verkeerscoördinator school
  • Inning van de ouderbijdrage
Voor meer informatie verwijzen we graag naar deze website onder het kopje "Wat doet de OVO?".